Algemene voorwaarden

Bij Bøkers gaat het om recyclen, wij willen ons product maatschappelijk verantwoord aanbieden aan ons klanten. De doeken worden op een eerlijke manier afgenomen van derden. Mondeling wordt afgesproken welke gedeeltes van het design mogen worden gebruikt voor de backpacks. Op deze manier ontstaat er geen fiasco over het gebruik en de verkoop. De informatie kan bijvoorbeeld een festival tonen met daarbij de behorende artiesten.

De kracht van de backpack is dat we het design willen laten spreken, de tas is in de meest simpele vorm teruggebracht, dit is om het design van de ontwerper volledig zijn kunst te etaleren. De backpack van Bøkers wordt hierdoor dus nog meer uniek en exclusief.

Bøkers benadrukt dat de tas een fashion item is en niet een product dat volledig aan de mode regels is voorgeschreven, het heeft wel de standaard -afmetingen van een soortgelijke maar er kan in geen enkele vorm beroep worden gedaan op vernieling van uw spullen die worden gedragen in de backpack. De backpack is spatwaterdicht. De tas dient alleen te worden gebruikt als rugzak en kan een gewicht dragen tot hooguit 8 kilo.

1. Garantie
2. Uw gegevens
3. Retourneren
4. Verzending
5. Contact

  1. U heeft 3 maanden garantie op uw product. De tassen zijn gemaakt van een gerecycled materiaal. Dat betekent dat er kleine beschadigingen op de tassen kunnen zitten. Om kwaliteit te waarborgen, wordt er een selectie gemaakt in de doeken die wij gebruiken. Mocht u aanspraak willen maken op de garantie, dan kunt u een mail sturen naar: info@bokers.nl. Wij vragen u om foto’s te sturen van het defecte product.
  2. Uw gegevens worden gebruikt voor het verzenden van de tas. De gegevens worden opgeslagen in een databank, zodat uw garantie gewaarborgd blijft.
  3. Wanneer u van mening bent dat u een ander product hebt gekregen, of u bent het niet eens met het product, dan dient u binnen 15 dagen een mail te sturen naar: info@bokers.nl. Vermeld in uw mail ook de reden van retourneren. Het product dient in originele staat geretourneerd te worden. De producten worden bij ontvangst beoordeeld. Mocht er iets ontbreken, of kapot zijn, dan worden de kosten op de klant verhaald. Na de termijn van 14 dagen kan het product niet meer geretourneerd worden.
  4. Nadat u een bestelling plaatst en volledig betaalt, wordt de backpack binnen 5 werkdagen verzonden. Wij versturen onze producten via PostNL.
  5. Mocht u overige vragen hebben, dan kunt u een mail sturen via het contactformulier of kunt u via Facebook contact opnemen: www.facebook.com/bokersbackpack