Over Bøkers

Bøkers staat voor bewustwording en een transitie op gebied van mode, zij ontwikkelen exclusieve laptopsleeves, weekenders en backpacks. Het recyclen van een “onbruikbaar” doek, dat is wat Bøkers doet. Stoere robuuste producten gemaakt van reclamedoek die ooit op een te gek festival of event hebben gehangen.

Nederland kent een groot afval (plastic) probleem en dat moet worden teruggedrongen door duurzame initiatieven. Het is niet alleen een unieke gadget die wij voor u kunnen maken, maar het is ook een statement richting de wereld! Het bedrijf is opgericht door ontwerpers Pieter Hoekstra en Steffen Bron die graag samen met sociale werkplaatsen verspreid in Fryslân aan de slag gaan om de producten te realiseren.

De producten zijn gemaakt van PVC bisonyl materiaal met in de voering hennepwol van 3 mm dik. De producten van Bøkers zijn duurzaam, exclusief en worden met de hand gemaakt in Nederland.

Heeft u zelf oude doeken en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot een circulaire samenwerking, neemt u gerust eens contact op.

Don’t follow, be a Bøker!

© Copyright - Bøkers