Voor bedrijven

Voor organisaties en bedrijven collecteert Bøkers (uw) doeken en ontwerpt designs op maat. Duurzaam en sterk als voorbeeld richting uw potentiële partners. Maar denk ook eens aan een ludiek geschenk voor uw personeel.

Gemeente Leeuwarden

Toen in 2018 bekend werd dat de noordelijke gemeenten van Fryslân overstappen van vaste PC’snaar laptops in 2019, is het idee ontstaan om tassen te laten maken van alle prachtige eventdoeken die gebruikt zijn tijdens LF2018. Al snel kwam de gemeente Leeuwarden (als projectleider van de ‘Nieuwe Digitale Werkplek’) uit bij Bøkers. Zo kwam het dat binnen een aantal weken vele organisaties zijn benaderd en er enorm veel doeken vanuit heel Fryslân zijn binnengehaald voor deze grote klus.  Zo zijn we samen op weg naar een circulaire economie: de laptopsleeves zijn gemaakt van gerecyclede doeken, worden geproduceerd in sociale werkplaatsen en vertellen het verhaal van LF2018!

Benieuwd naar wat wij voor u en uw oude reclamebanners kunnen betekenen, stuur ons een berichtje en wij nemen contact met u op!

Don’t follow, be a Bøker!

© Copyright - Bøkers